Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مرتضی سلطانی بنیان‌گذار گروه صنعتی و پژوهشی زر با اشاره به اینکه پذیرش شرکت‌های جدید در بورس اقدامی مطلوب در راستای توسعه و گسترش فعالیت بنگاه‌های تولیدی است گفت: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری سال «جهش تولید» نام گرفته بی‌شک بازار سرمایه به عنوان یکی از ارکان اصلی در تأمین مالی بخش تولید می‌تواند زمینه رشد و توسعه پایدار بنگاه‌های تولیدی را مهیا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همین راستا شرکت بورس و اوراق بهادار با درج شرکت «زرماکارون» با کد ۱۵۴۴ و نماد «غزر» در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس، مجوز عرضه ۱۲ درصد از سهام این شرکت را در روز چهارشنبه ۷ خرداد صادر کرده است.

سلطانی تصریح کرد: ظرفیت بالای بازار سرمایه در تأمین مالی بنگاه‌های تولیدی منجر به آن شد تا این شرکت با تأمین سرمایه لازم و اقدام به ورود در بورس، برنامه ریزی جهت افزایش تولید روزانه ۲۵۰۰ تن را فراهم کند. براساس اطلاعات منتشر شده در روز چهارشنبه ۱۹۲ میلیون سهم از مجموع ۱۶۰۰ میلیون سهم این شرکت قابل عرضه خواهد بود به طوری که حداکثر سهام قابل خریداری توسط هر شخص حقیقی و حقوقی ۱۵۰ سهم با دامنه قیمت در ثبت سفارش از مبلغ ۴۳.۰۰۰ ریال تا ۴۵.۵۰۰ ریال خواهد بود.

به گفته سلطانی در حال حاضر این شرکت با کسب بیش از ۶۰ درصد سهم بازار داخلی، به عنوان لیدر بازار ماکارونی در کشور شناخته می‌شود.

وی همچنین از حضور این شرکت در عرصه‌های بین المللی خبر داد و گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه، پایدار بودن صادرات شرکت در کنار کسب اعتماد از مصرف کنندگان در عرصه بین‌المللی منجر به کسب سهم بیش از ۸۰ درصدی صادرات پاستای کشور توسط این شرکت شده است.

بنیانگذار گروه صنعتی و پژوهشی زر با اشاره به رقم فروش ثبت شده این شرکت در سال ۹۸ و رسیدن آن به بیش از ۱۸۱ هزار تن از افزایش ۲۰۰ درصدی جمع کل درآمدهای عملیاتی محقق شده این شرکت و رسیدن این مهم به رقم ۹ هزار و ۹۲۸ میلیارد ریال نسبت به سال ۹۷ خبر داد.

گفتنی است شرکت زرماکارون با بهره گیری از تکنولوژی روز دنیا در تولید و دانش فنی بالا تولید محصولات با کیفیت به عنوان اولین تولید کننده پاستا با آرد سمولینا در کشور توانسته سهم بالایی از تولید ماکارونی در بازار داخلی و خارجی را از آن خود کند. این شرکت با صادرات به کشورهای مختلف دنیا رتبه دومین شرکت تولید کننده پاستا در یک سایت در جهان و همچنین کسب ۷ دوره پیاپی صادر کننده نمونه کشوری و دریافت مدال افتخار صادرات را در کارنامه کاری خود دارد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4934386

منبع: مهر

کلیدواژه: بورس جهش تولید مواد غذایی همراه اول بیمه ویروس کرونا لوازم خانگی ضدعفونی استارت آپ گردشگری تسهیلات بانکی بیمه شخص ثالث سهام عدالت تلفن جزیره کیش پرچم موسسه خیریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۵۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟

به گزارش قدس آنلاین، با وجود خبرهای مختلف مبنی بر عدم واریز سود سهام عدالت توسط شرکت‌های بورسی، این سود قبل از نوروز برای مردم واریز شد، حال سئوال اینجاست که نظارت‌ها بر این شرکت های بورسی چگونه است تا سود سهام عدالت به موقع واریز شود؟

ولی الله جعفری، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در این خصوص گفت: ۳۶ شرکت بورسی و ۲ شرکت غیربورسی سود خود را باید واریز کنند تا واریز سود سهام عدالت به موقع انجام شود.

وی ادامه داد: قبل از نوروز برخی از این شرکت‌ها برای تامین بودجه و سود حاصل از سهام عدالت با مشکلات مالی رو به رو بودند که با توجه به رفع بخشی از این مشکلات، قرار است خرداد ماه امسال بخش دیگری از سود سهام عدالت برای مردم واریز شود.

جعفری اضافه کرد: همکاران ما در اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار با ۳۶ شرکت بورسی به صورت مستمر ارتباط دارند و پیرو سپرده گذاری شرکت‌ها مدام پیگیر هستند تا سود این شرکت ها برای اداره واریز شود. 

رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه شیمیایی و غذایی سازمان بورس و اوراق بهادار در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا مخابرات هم جزو شرکت هایی بود که با وجود بزرگ بودن شرکت مشکلات مالی داشت و نتوانست سود سهام خود را برای سهام عدالت قبل از نوروز واریز کند؟، گفت: مشکلات مالی به بزرگ و کوچک بودن شرکت‌ها ارتباطی ندارد، مخابرات هم ممکن است مشکلات خاصی داشته باشد، در واقع مشکل اصلی شرکت‌ها در ارتباطی است که با مشتریان خود دارند و مطالبات را نمی‌توانند دریافت کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری